tisdag 24 augusti 2010

Hemma - vilar och väntar

Så var ÄP genomförd. Det blev5 ägg. Inget toppenresultat direkt, de vill ju helst komma upp i närmare 10. Men läkaren sa att äggen så ut att vara storaoch bra så hon hade goda förhoppningar på att vi skulle få något att sätta tillbaks denna gången. Och om inte så hade hon tankar om hur vi kan ändra behandlingen till nästa gång. Jag hade nämligen en hel del äggblåsor som var små och inte färdiga. Det känns faktiskt rätt ok fast det blev så få ägg - skönt att höra liksom att vi inte är uträknade om vi inte får något att sätta tillbaks denna gången heller utan att det finns en plan och framför allt hopp! Vi har känt oss lite panikslagna över hur det skulle bli om vi inte lyckades denna gången heller.

Trots det så är det en väldigt läskig väntan till morgondagens telefonsamtal.

Nu ska jag fortsätta vila - är så himla trött!

6 kommentarer:

  1. Vad skönt att ni får ett sånt bra bemötande och får omge er av personer som verkligen bryr sig och jobbar för ert bästa. Det hjälper nog till tror jag. Lycka till, håller tummarna. Kram!

    SvaraRadera
  2. Ja, vi är verkligen jättenöjda med kliniken. De tar så himla väl hand om oss. Sköterskan vi hade idag är jättegullig, satt och klappade mig på axeln och berättade om vad som hände under hela proceduren.

    SvaraRadera
  3. Håller tummarna att de här 5 äggen kommer att bli befruktade och dela på sig och bli riktiga toppenembryon =)

    STOR KRAM

    SvaraRadera
  4. Jag har aldrig haft många ägg, men dock ett bra befruktning-/delningsresultat. Håller således tummar att ni får ett bra resultat på era ägg! Kram Kix

    SvaraRadera
  5. Grattis till lyckat ÄP! Haller tummarna för fin befruktning.

    SvaraRadera
  6. Hur har det gått? Något svar ännu?

    SvaraRadera